ATENTIE!!! Ligapariurilor.ro nu promoveaza nicio casa de pariuri, toate articolele si informatiile nu sunt de actualitate. Toate link-urile sunt directionate spre home page.

Skrill – sistem de plata online

skrill

Skrill este unul dintre cele mai mari sisteme de plata online cu un numar de peste 15 milioane de clienti inregistrati din peste 200 de tari.

Cu ajutorul acestui sistem de plata puteti sa faceti tranzactii pe internet foarte usor folosind doar o simpla adresa de email. Puteti trimite sau sa primiti bani de la prieteni oriunde in lume, puteti face cumparaturi online pe foarte multe site-uri si de ce nu sa depuneti sau sa retrageti bani de la casele de pariuri online.

Cum functioneaza Skrill?

– Pentru inceput trebuie sa aveti un cont deschis la Skrill, lucru pe care il puteti face intr-un interval mai scurt ute aici.

– Din momentul in care ati depus suma pe care doriti sa o folositi pentru tranzactii online in contul de Skrill, sunteti pregatit de actiune.

1. Daca doriti sa pariati online – intrati in contul de pariuri la casa de pariuri la care doriti sa depuneti, alegeti modalitatea de depunere „Skrill”, adaugati adresa de email pe care o folositi pentru contul de Skrill si suma pe care doriti sa o depuneti. Foarte simplu… nu?

– Aceiasi pasi sunt valabili si pentru retragerile de la casele de pariuri.

2. Daca doriti sa trimiteti bani prietenilor – acest lucru il puteti face foarte usor accesand butonul „Trimitere bani” din contul de Skrill unde va trebui sa completati cu adresa de email folosita la contul de Skrill a persoanei unde doriti sa trimiteti banii si suma pe care o trimiteti.

3. Daca doriti sa trimiteti SMS-uri – accesati butonul servicii din contul dumneavoastra de Skrill, alegeti „Trimitere SMS”, adaugati numarul de telefon unde doriti sa trimiteti mesajul plus textul mesajului.

Avantaje Skrill

– siguranta maxima in tranzactiile pe internet, nu va expuneti datele de pe card.
– tranzactii rapide.
– puteti trimite sms-uri sau faxuri.

Daca doriti sa va creati un cont la Skrill, unul dintre cele mai utile sisteme de plata online apasati aici.