ATENTIE!!! Ligapariurilor.ro nu promoveaza nicio casa de pariuri, toate articolele si informatiile nu sunt de actualitate. Toate link-urile sunt directionate spre home page.

Seven Card Stud HiLo – Reguli joc

Seven Card Stud HiLo (HighLow) se joaca exact la fel ca si Seven Card Stud, singura diferenta este ca aici se poate castiga atat cu cea mai mare mana cat si cu cea mai mica.

Jucatorul care formeaza cea mai mare mana, castiga jumatate din pot, la fel si jucatorul care formeaza cea mai mica mana.

Topul celor mai bune maini le puteti gasi aici: maini poker

Cum se formeaza o mana mica:

O mana mica se poate forma doar din cati cu o valore mai mica s-au egala cu 8, ca de exemplu urmatoarele carti: 2,3,5,6,8.

De retinut: Mana mica nu trebuie sa contina perechi de carti (nu se iau in considerare chintele si culorile), iar valoarea mainii se ia in considerare dupa cea mai mare carte, astfel o mana formata din cartile 3,4,5,6,7 este mai puternica de cat 2,3,4,5,8.

Rolul Asului:

In Seven Card Stud HiLo Asul poate lua valoarea celei mai mari carti dar si a celei mai mici.

Castigatorul:

Jucatorul care formeaza ce mai mare mana, castiga jumatate din pot, la fel si jucatorul care formeaza cea mai mica mana. Daca nici un jucator nu reuseste sa formeze o mana mica, jucatorul care formeaza cea mai mare mana castiga potul intreg.