ATENTIE!!! Ligapariurilor.ro nu promoveaza nicio casa de pariuri, toate articolele si informatiile nu sunt de actualitate. Toate link-urile sunt directionate spre home page.

Pronostic Spartak Trnava – Steaua Bucuresti (Europa League 09.08.2012 / 20:30)

Rezultat final: 0 – 3

pronostic spartak trnava - steaua

In mansa secunda din turul 3 preliminar al Europa League, in 09.08.2012 (09 August 2012) de la ora 20:30, slovacii de la Spartak Trnava incearca sa provoace surpriza in fata romanilor de la Steaua Bucuresti.

In prima mansa disputata la Bucuresti pe Arena Nationala, Spartak Trnava, echipa cotata cu sanse foarte mici la un rezultat pozitiv, a reusit sa deschida scorul in minutul 6 prin M. Mikovic dupa o gresala de portar si a mentina rezultatul pana la finalul partidei in ciuda faptului ca Steaua Bucuresti a atacat in marea majoritate a meciului.

Cu toate ca Spartak Trnava a reusit sa se impuna in deplasare, echipa cotata cu prima sansa in retur este tot Steaua Bucuresi deoarece Spartak Trnava provine dintr-un campionat ceva mai modest de cat cel din Romania, pentru ca experienta lor in Europa nu a adus rezultate prea notabile si pentru ca in tur au fost dominati copios. Lucru vazut si de pariori care au pariat masiv pe Steaua pentru acest retur.

Situatia celor 2 in campionatele interne sun diametral opuse. Spartak Trnava, vice campioana de anul trecut, a inceput modest acest sezon unde au doar doua puncte dupa 3 partide si un golaveraj 1-2 care ii tin pe locul 10 dintr-un total de 12 echipe. In schimb Steaua Bucuresti a mers foarte bine si dupa tot 3 etape au un numar maxim de puncte si un golaveraj 10-4 care ii pozitioneaza pe locul 2.

Chiar daca in istoria fotbalului romanesc Spartak Trnava nu este o amintire prea placuta eliminand mai multe echipe de-a lungul timpului, astazi sansele ca Steaua Bucuresti sa se impuna sunt destul de mari.

Etapa anterioara U Cluj a plecat cu o infrangere usturatoare din Bucuresti, 5-1, chiar daca fotbalul jucat de ei a fost peste nivelul aratat miercuri de slovaci. Asa ca, daca Steaua reuseste sa prinda o zi cel putin la acelas nivel cu unul dintre cele 3 meciuri jucate in campioat, sunt sanse sa intoarca scorul de la Bucuresti.

Meciuri directe:

02/08/12 – Europa League: Steaua Bucuresti 0-1 Spartak Trnava

Pronosticuri recomandate:

Pronostic 1: Victorie Steaua Bucuresti
Cota: 1,90

Pronostic 2: Steaua Bucuresti se califica
Cota: 2,20