ATENTIE!!! Ligapariurilor.ro nu promoveaza nicio casa de pariuri, toate articolele si informatiile nu sunt de actualitate. Toate link-urile sunt directionate spre home page.

Omaha HiLo – Reguli joc

Omaha HiLo (HighLow) se joaca in acelas mod ca si Omaha, singura diferenta dintre cele doua este ca in jocul HiLo poate castiga atat mana cea mai mare cat si mana cea mai mica.

In acest caz potul castigator se imparte in 2, jumatate catre jucatorul care a format cea mai mare mana si jumatate catre jucatorul care a format cea mai mica mana.

Topul celor mai bune maini le puteti gasi aici: maini poker

Cum se formeaza o mana mica:

O mana mica se poate forma doar din cati care au o valoare maxima de 8, ca si exemplu urmatoarele carti: 2,3,5,6,8.

De retinut: Cea mai mica mana nu trebuie sa contina perechi de carti (chintele si culorile nu sunt luate in considerare), iar valoarea mainii se de termina dupa cea mai mare carte, de exemplu 2,4,5,6,7 este o mana mai puternica de cat A,2,3,4,8.

Rolul Asului:

In Omaha HiLo Asul poate lua valoarea cele mai mari carti dar si a celei mai mici.

Castigatorul:

-Jucatorul care formeaza ce mai mare mana, castiga jumatate din pot, la fel si jucatorul care formeaza cea mai mica mana. In cazul in care niciunul dintre jucatori nu a format o mana mica, intregul pot este castigat de jucatorul cu cea mai mare mana.