ATENTIE!!! Ligapariurilor.ro nu promoveaza nicio casa de pariuri, toate articolele si informatiile nu sunt de actualitate. Toate link-urile sunt directionate spre home page.

Handicap asiatic – Pariuri cu handicap

handicap asiatic

Pariurile cu handicap asiatic sunt unele dintre cele mai apreciate tipuri de pariuri. Aceaste variante de pariuri au un castig de cauza in fata celorlalte tipuri de pariuri pentru ca foarte multi dintre pariori tind sa parieze pe echipe care pornesc ca si favorite clare, iar acest tip de pariuri le ofera sansa de a obtine cote mai mari si evident castiguri mai mari.

La ce se refera pariul cu handicap asiatic?… acest tip de pariu le ofera sansa pariorilor sa plaseze pariuri pe echipe care incep cu un dezavantaj/avantaj virtual in goluri, astfel avand sansa sa obtina cote care ar putea sa le aduca un profit mai substantial.

Diferenta dintre pariurile cu handicap asiatic si pariurile cu handicap este una foarte mica dar care poate cantari mult la rezultatul unui eveniment. Pariurile cu handicap asiatic putem spune ca au oare cum un avantaj, aici lipseste varianta egal, sunt doar 2 posibilitati (victorie gazde sau victorie oaspeti, plus unele variante in care va puteti recupera o parte din miza in cazul in care pariul nu a iesit asa cum v-ati asteptat).

Pariul cu handicap asiatic (0)
La acest tip de pariu este exclusa varianta egal. Daca plasati un pariu cu handicap asiatic (0) pe un eveniment gen Barcelona – Real Madrid, sa zicem victorie Barcelona, in cazul in care Barcelona invinge ,castigati, in cazul in care Real Madrid castiga, pierdeti, iar in cazul in care meciul se termina egal, suma pe care ati pariat-o vi se returneaza inapoi in cont.

Pariul cu handicap asiatic (+ 0,25 sau + 0. 0,5)
La aceasta varianta, daca echipa pe care ati pariat castiga, castigati si dumneavoastra. Daca echipa pe care ati pariat pierde, pierdeti si dumneavoastra, iar daca meciul se termina la egalitate, jumatate din miza pariata se considera castigatoare iar cealalta jumatate vi se returneaza inapoi in cont.

Pariul cu handicap asiatic (+ 0,50)
Aici castigati in cazul in care echipa pe care ati mizat termina meciul victorioasa sau scoate o remiza, in cazul in care pierde, pariul este pierdut.

Pariul cu handicap asiatic (+ 0,75 sau + 0,5. 1)
Pariul este castigat daca echipa pe care ati mizat castiga sau termina la egalitate. Daca echipa pe care ati pariat pierde la o diferenta de un gol, jumatate din miza pe care ati pariat-o vi se intoarce in cont.

Pariul cu handicap asiatic (+ 1)
Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga sau termina meciul neinvinsa (la egalitate). Daca pierde la un gol diferenta, miza pariata vi se intoarce in intregime in contul dumneavoastra.

Pariul cu handicap asiatic (+ 1,25 sau + 1. 1,5)
Pariul este castigat in cazul in care echipa pe care ati pariat castiga sau termina la egalitate. Daca pierde la un gol diferenta, jumatate din miza pe care ati pariat-o este castigatoare, iar cealalta jumatate se returneaza in cont.

Pariul cu handicap asiatic (+ 1,50)
Daca plasati acest tip de pariu castigati in cazul in care echipa pe care ati mizat castiga meciul, incheie la egalitate sau pierde la o diferenta de maxim 1 gol.

Pariul cu handicap asiatic (+ 1,75 sau + 1,5. 2)
Daca echipa pe care ati mizat, castiga, face egal sau pierde la maxim un gol diferenta, pariul este castigat, iar in cazul in care pierde la 2 goluri diferenta, jumatate din miza pariata se returneaza iar cealalta este pierduta.

Pariul cu handicap asiatic (+ 2)
Cu acest pariu castigati daca echipa pe care ati mizat castiga meciul, face egal sau pierde la un gol diferenta. Daca pierde la 2 goluri diferenta, suma pariata se va intoarce inapoi in cont.

Pariul cu handicap asiatic (+ 2,25 sau + 2. 2,5)
Pariul este castiat daca echipa pe care ati pariat se impune, daca termina la egalitate sau daca nu pierde la mai mult de un gol diferenta. Daca pierde la 2 goluri diferenta, jumatate din miza plasata este castigatoare iar cealala jumatate se restitue in contul dumneavoastra.

Pariul cu handicap asiatic (+ 2,5)
Castigati doar daca echipa pe care ati pariat castiga meciul, daca termina nedecis sau pierde la cel mult 2 goluri diferenta.

Pariul cu handicap asiatic (- 0,25 sau – 0. 0,5)
Pariul este castigator doar daca echipa pe care ati mizat se impune, daca meciul se termina la egalitate, jumatate din miza pe care ati pariat-o este pierduta.

Pariul cu handicap asiatic (- 0,50)
Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul.

Pariul cu handicap asiatic (- 0,75 sau – 0,5. 1)
Echipa pe care ati pariat trebuie sa se impuna la cel putin 2 goluri diferenta, in cazul in care castiga la doar un gol diferenta, jumatate din miza pariata este considerata castigatoare, iar cealalta jumatate se intoarce in contul dumneavoastra.

Pariul cu handicap asiatic (- 1)
Echipa pe care ati pariat trebuie sa castige meciul la cel putin 2 goluri diferenta, daca meciul se incheie la egalitate, suma pe care ati mizat-o se reintoarece in cont.

Pariul cu handicap asiatic (- 1,25 sau – 1. 1,5)
Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la minim 2 goluri diferenta, in cazul in care castiga la un singur gol diferenta, pierdeti jumatate din miza pariata.

Pariul cu handicap asiatic (- 1,50)
Ca sa castigati trebuie ca echipa pe care ati mizat sa castige meciul la cel putin 2 goluri diferenta.

Pariul cu handicap asiatic (- 1,75 sau – 1,5. 2)
Pariul este castigat doar daca echipa pe care ati mizat castiga la minim 3 goluri diferenta. Daca se impune doar la 2 goluri, jumatate din valoarea mizei pariate este castigata, iar cealalta jumatate mizata este restituita in cont.

Pariul cu handicap asiatic (- 2)
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat se impune la cel putin 3 goluri diferenta. Daca se impune doar la 2 goluri diferenta, miza pariata este returnata in contul dumneavoastra.

Pariul cu handicap asiatic (- 2,25 sau – 2. 2,5)
Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga la cel putin 3 goluri diferenta, in cazul in care castiga doar la 2 goluri, jumatate din miza pe care ati pariat-o este pierduta, iar cealalta se intoarce in cont.

Pariul cu handicap asiatic (- 2,5)
Sunteti castigator doar daca echipa pe care ati mizat se impune la minim 3 goluri diferenta.