ATENTIE!!! Ligapariurilor.ro nu promoveaza nicio casa de pariuri, toate articolele si informatiile nu sunt de actualitate. Toate link-urile sunt directionate spre home page.

Ghid de pariuri online – Pasii de parcurs

ghid de pariuri

Prin acest ghid de pariuri dorim sa va aratam care sunt toti pasi pe care trebuie sa ii urmati pentru a putea efectua un pariu pe internet incepand de la deschiderea contului la casa de pariuri online, pana la retragerea banilor. Speram ca acest ghid de pariuri sa va ajute si sa treceti de acesti pasi cu brio fara a intampina probleme.

Daca sunteti incepatori, va sfatuim sa va deschideti pentru inceput un cont la una dintre cele 3 case de pariuri pe care le puteti gasi mai jos deoarece au o interfata foarte prietenoasa, tradusa in limba romana si astfel va va fi mult mai usor.

1. Alegerea casei de pariuri

Primul pas pe care trebuie sa il faceti pentru a paria pe internet este sa alegeti casa de pariuri.

Daca sunteti incepatori in acest domeniu, va sfatuim sa alegeti una dintre cele 3 case de pariuri de mai jos pentru ca sunt usor de navigat, iar serviciile oferite de ele sunt printre cele mai bune.

Sportingbet – Ofera meniu in limba romana, cote bune, multe tipuri de pariuri, pariuri live, multe evenimente live, etc.

Unibet – Ofera meniu in limba romana, cote mari, pariuri live, pariuri pe mobil, supertoto si superscore, etc.

2. Deschiderea contului

Dupa ce v-ati decis la ce casa de pariuri doriti sa pariati, trebuie sa va deschideti un cont la aceasta.

In general dupa ce accesati site-ul casei de pariuri, in partea de sus – dreapta veti gasi un buton ce poarta numele (Inregistrati-va, Inscrieti-va, Deschidere cont, Register now, etc). Accesati acest buton si completati formularul cu datele dumneavoastra.

3. Depunerea

Dupa ce contul personal de pariuri este creat, trebuie sa depozitati banii pe care doriti sa ii plasati pe pariuri in felul urmator:

Va logati cu numele de utilizator si parola pe care ati ales-o pentru cont si cautati butonul care poarta numele depunere/depoziteaza, acolo veti gasi mai multe metode de depozitare disponibile. Cele mai des folosite sunt cardurile bancare si sistemul de plata online Skrill (Va sfatuim sa folositi carduri bancare Visa Electron ca sa nu intampinati probleme. Daca nu aveti inca un card, cardul Visa electron oferit de ING Bank este cel mai potrivit).

4. Plasarea pariurilor

Dupa ce ati depus banii in contul vostrul de client, puteti sa plasati insfarsit pariurile dorite in felul urmator:

In partea stanga puteti sa alegeti unul din sporturile pe care doriti sa pariati, urmand sa alegeti evenimentul sau evenimentele dorite care vor fi afisate pe centrul paginii. Dupa ce ati ales meciurile dorite, in partea din dreapta – sus se va crea un cupon cu evenimentele alese care trebuie completat cu suma pe care doriti sa o pariati si sa validati biletul prin apasarea butonului „Trimite”.

5. Retragerea banilor

Retragerea banilor se poate face extrem de simplu, cautati butonul „Retragere” dupa ce v-ati logat in contul vostru personal, buton pe care il veti putea gasi de obicei in partea de sus langa butonul „depunere” si alegeti metoda de retragere.
Perioada de retragere dureaza intre 3 si 5 zile.

Speram ca acest ghid de pariuri sa va fie folositor.