ATENTIE!!! Ligapariurilor.ro nu promoveaza nicio casa de pariuri, toate articolele si informatiile nu sunt de actualitate. Toate link-urile sunt directionate spre home page.

Avantaje pariuri online fata de cele offline

avantaje pariuri online

Am observat ca majoritatea persoanelor care si-au inceput activitatea de parior la agentiile de pariuri stradale, au o oarecare nesiguranta in cea ce priveste trecerea la pariurile online, ba chiar foarte multi renunta la aceasta varianta de teama sa nu isi piarda banii depozitati si din acest motiv au foarte multe de pierdut.

Casele de pariuri online aparute la noi pe site sunt printre cele mai bune din lume si cu siguranta nu veti avea ocazia sa intampinati astfel de probleme.

Puteti sa aruncati o privire peste acest material si sa vedeti ce aveti de pierdut daca doriti sa pariati in continuare la agentiile de pariuri stradale.

Nu uitati ca pentru pariurile online trebuie sa aveti 18 ani impliniti si un card bancar (de preferat Visa Electron) prin care sa efectuati depozite si sa incasati bani.

(1) Nu platiti taxe pe bilet
Taxa de 5% pentru fiecare bilet jucat la pariurile online nu se plateste.

(2) Puteti paria la orice ora din zi
Aici puteti paria la orice ora din zi (24/24), nu mai este necesar sa va grabiti pentru ca se termina programul agentiei de pariuri sau sa asteptati pentru ca ati ajuns prea repede.

(3) Un singur pariu pe bilet
Puteti plasa doar un singur pariu pe bilet, nu mai este necesar sa aveti un anumit numar de evenimente pe bilet pentru a fi luat in considerare.

(4) Cote mari
Cotele pe care le gasiti la casele de pariuri online sunt semnificativ mai mari, niciodata nu o sa gasiti cote mai bune la agentiile de pariuri offline.

(5) Validarea banilor
Banii sunt validati aproape instantaneu dupa incheierea evenimentului, nu mai este necesar sa asteptati pana a 2-a zi pentru a incasa banii sau sa faceti inca un drum pana la agentia de pariuri.

(6) Oferta bogata
Oferta pariurilor este mult imbunatatita, aici puteti paria pe extrem de multe sporturi (peste 90), iar tipurile de pariuri sunt mult mai variate, uneori depasind chiar si 200 de tipuri de pariuri pentru un singur eveniment.

(7) Bonusuri si promotii
Majoritatea caselor de pariuri online incearca sa isi atraga noi clienti oferindu-le bonusuri pentru conturile noi create si incearca sa isi mentina membri activi prin diferide bonusuri de loialitate care sunt oferite pe parcurs.

(8) Economisiti timp
Daca doriti sa plasati un pariu, nu mai este necesar sa va deplasati pana la agentie, sunteti doar la un click distanta. Astfel castigati foarte mult timp.

(9) Pariuri live
Pe langa pariurile normale pe care le puteti gasi la orice agentie de pariuri, la casele de pariuri online puteti plasa si pariuri live, adica pariuri in timpul meciului, astfel puteti sa urmariti evenimentele pe care doriti sa pariati si sa faceti o alegere mult mai potrivita. Prin urmare va mariti sansele de castig.

(10) Transmisiuni video
Cu ajutorul sistemelor de transmisiuni video puteti sa urmariti zilnic foarte multe evenimente sportive, sistem care va poate fi extrem de folositor in alegerea pariurilor.